Aktuelt frå kommunen
18.
sep
Roger Slåstuen

Eit samla utval for helse-, oppvekst- og kultursaker i Nord-Fron kommune går inn for at kulturprisen for 2018 skal gå til Roger Slåstuen.

Slåstuen får prisen for sitt store engasjement som tradisjonsberar av folkemusikk. Han er utøvande musikar, komponist, leiar av Mukampen Spelemannslag og pådriver for rekruttering av yngre inn i folkemusikken.

Prisen blir delt ut på Nord-Fron kommune sin kulturkveld i Vinstrahallen den

9. november 2018.

10.
sep

Det kan søkjast om spelemidlar til bygging og eller rehabilitering av anlegg for idrett og fysisk aktivitet:

Spreiing av husdyrgjødsel

Landbruks- og matdepartementet informerer:

Grunnet den ekstraordinære situasjonen med langvarig tørke i flere deler av landet, har Landbruks- og matdepartementet,  i dag fastsatt en midlertidig endring i forskrift om gjødselvarer mv. av organisk opphav der det gis en generell utsettelse av fristen for å spre husdyrgjødsel til 1. oktober i områdene som er hardest rammet.

Vipps

Bankene har lagt opp til at mottakere av e-faktura skal få valget om å betale faktura i Vipps. Her er informasjon fra Sparebank1:

Hvorfor får jeg eFaktura i Vipps?

Mottar du en eFaktura gjør du det fordi du har takket ja til å motta det via nettbanken, og Vipps er bare en ny flate du mottar regningen i. Du kan selv velge om du vil betale den i nettbanken eller i Vipps.

Ved spørsmål om å kunne skru av/på eFaktura i Vipps-appen:

Banken er opptatt av å lytte til både kunder og vippsere, og alle innspill til vårt kundesenter gir underlag for justeringer og forbedringer i produktene våre. Etter lansering av regninger i Vipps har enkelte kunder gitt tilbakemelding om at de selv vil velge om de mottar eFaktura i appen. Det tenker Banken er smart og jobber derfor med en løsning som er like om hjørnet.

Kommune-Kari

Fra 31. august vil Kommune-Kari være i funksjon på hjemmesiden vår. Kari er en såkalt chatrobot, som døgnet rundt kan svare på spørsmål om kommunale tjenester.

Kari jobber allerede i mange kommuner rundt om i landet og får daglig innspill på hvilke spørsmål som innbyggere ønsker svar på fra kommunen.

Fin varde og glade barn

Som fin avslutning på første skoleveke arrangerte Barhaug skole fjelltur for alle klassetrinna.

Helsenorge

Måndag 27. august 2018:

Helserespons og Hove Medical har gjenopprettet dialog og den varslede stengingen av SMS-systemet torsdag er avblåst.

Dette gjelder fra og med i dag og frem til 01.01.2019

Vegen stengt

Åsvegen vil være stengt for gjennomkjøring på hverdager mellom klokken 07:00 og 16:00 i perioden fra 29 august til og med 30 september. Dette på grunn av arbeider med rassikring av område ovenfor vegen sør for Massdøla.

Eventuelle spørsmål vedrørende dette tiltaket kan det ringes til tlf. 913 92 033 eller ved e-post til:

trond.riiser@nord-fron.kommune.no.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132