Aktuelt frå kommunen
20.
jul
Tappepunkt vassløyse

Landbrukskontoret har fått informasjon om at den langvarige tørkeperioden har ført til at det er fleire gardbrukarar som har lite med vatn. Dersom det er behov for vatn til dyrehald m.m. kan Nord-Fron kommune tilby følgjande tappepunkt:

• Kvam renseanlegg – vasspost ute. Her er det nøkkelboks. Ta kontakt for å få informasjon om kode (tlf. 917 26 870).
  • Kommunelageret på Vinstra – ope mellom kl. 07.00-14.30.  Elles etter avtale.
  • Brannstasjon Vinstra
  • Brannstasjon Skåbu
Utstillarar strikkeprodukt

Det vil også under Byfesten i år - laurdag 1. september  frå kl. 10.00 - 16.00 - vere høve til å ha stand for lag, organisasjonar, produsentar av mat, kunsthåndverk m.m.

Arrangør tilbyr gratis standleige anten utanfor eller inne i Vinstrahallen.

Her kan du lese

Slått på jorde

Landbrukskontoret i Nord-Fron har utarbeidt nytt

Heftet omhandlar viktig informasjon knytt til  tørkesituasjon og avlingssvikt, fôrformidling, vassløyse m.m.

Det vil bli endringar i stillingsprosenten til byggesaksbehandler for ei avgrensa periode. Byggesaksbehandler vil difor – f.o.m. veke 30 – kun vere tilgjengeleg tysdagar, onsdagar og fredagar.

Klare til tur

Sundheims Venner tok onsdag 11. juli med seg 21 beboere på Sundheim og reiste over Sødorpfjellet til Rondablikk.

Spaserstokklogo

Den Kulturelle Spaserstokken i Nord-Fron inviterer til musikalkomedien "Bør Børson Jr." onsdag 31. oktober på Lillehammer.

Her finn du

.

Utsikt frå Veslvassætra

Tine, Nortura, Felleskjøpet og Norsk landbruksrådgiving arrangerte møte for alle storfe- og grovfôrprodusentar i Gudbrandsdalen 6. juli.

Her finn du presentasjonar frå alle aktørane på møtet.

Rettleiar; frå bekymring til handling

Nord-Fron kommunestyre vedtok på møte 19. juni - K.sak 62/18 - samarbeidsavtale om drift av interkommunal barnevernsvakt der Ringsaker kommune blir vertskommune.

Vedtaket om samarbeidsavtale - der 14 kommunar samarbeider om barnevernvakt - skal sikre barn og unge hjelp heile døgnet.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Alle kvardagar kl.08:00 - 15:30. Organisasjonsnummer: 83 98 93 132