Aktuelt frå kommunen

Mandag 18 mars var 6 elever fra VVS - livsgledeskolen - helse og oppvekst 1. år, på besøk på Sundheim Bo- og Treningssenter.

De hadde aktiviteter på langtidsavdelingene. Spilte spill, trim med ballong og noen gikk seg en tur.

Hyggelig med besøk.

Elevene er: Lise Olivia og Marzia

Regionrådet og prosjektet Gudbrandsdalsvegen er en del av et reklameprosjekt.

Vi er veldig fornøyde med å få være en del av dette og få vist oss fram i en slik reklamefilm.

Prosjektrom3 v/ Patrick Huse arrangerer tegnekurs for ungdom og voksne!

Norgeshus AS har på vegne av Norgeshus RAM Bygg AS starta reguleringsplanarbeid for gnr. 286 bnr. 412 i  Vinstra i Nord-Fron kommune.

Planarbeidet skal leggje til rette for leilegheiter, kjeda einebustader og rekkjehus. Reguleringsformål vil vere bustad, leikeplass, veg- og gangareal, samt renovasjon.

I KS-møte 14.12.15 ble det gjort et tekstvedtak der kommunestyret ba om at det i løpet av 2016 skulle fremlegges en sak som belyser behov og tiltak innen demensomsorgen.

Nord-Fron kommune har inngått avtale med Ole Kristian Morken om feiing av kommunale vegar og plassar i 2019.

Nord-Fron kommune skal skifte ut HQL lamper med LED lamper i Skåbu, Kvam og Vinstra. Samt tennskap for alle kurser tilknyttet anlegget.

Det skiftes ut 369 lamper og armatur og 52 tennskap. Oppdraget utføres av Gudbrandsdal Energi A/S.

Gudbrandsdal Energi (GE) ønsker å bidra til aktivitet i lag og foreninger i eierkommunene. Spesielt er de opptatt av å støtte aktivitet retta mot barn og unge.

Her finner du

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132