Beste drikkevannet i Innlandet - videre til landsfinale

Diplom VA-dagene nov 2018 copy - Klikk for stort bilete På VA-dagen 6.november arrangert av Norsk Vann og Norsk kommunalteknisk forening (NKF) ble vannet fra Skåbu vassverk ble kåret til det beste drikkevannet i Innlandet i kategorien grunnvann.

Nord-Fron kommune vil derfor i mars 2019 konkurrere i denne kategorien om å bli landets beste drikkevann. Det blir spennende, men vi er allerede stolte av å ha oppnådd å bli kåret til det beste drikkevannet i innlandet.

Det er Norsk Vann og Norsk kommunalteknisk forening (NKF) som arrangerer konkurransen.

Ole Anders Teigmoen, Ove Blekastad, Oddgeir Haave og Finn Haadem er driftsoperatører på vann og avløp - Klikk for stort bileteOle Anders Teigmoen, Ove Blekastad, Oddgeir Haave og Finn Haadem er driftsoperatører på vann og avløp Trond Riiser Kåringen er også en annerkjennelse av de som arbeider med dette til daglig som tar sine oppgaver på alvor og gjennom dette utfører en flott jobb. De beviser også sine  gode kunnskaper innen dette fagområde. Uten denne kunnskapen hadde vi ikke oppnådd et slik resultat.

Vi vil derfor spesielt nevne Finn Haadem, Oddgeir Haave og Øystein Lien (som nå er pensjonist) for denne prisen vi har vunnet med vårt vann fra Skåbu vassverk.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132