eFaktura i Vipps

Vipps - Klikk for stort bilete Bankene har lagt opp til at mottakere av e-faktura skal få valget om å betale faktura i Vipps. Her er informasjon fra Sparebank1:

Hvorfor får jeg eFaktura i Vipps?

Mottar du en eFaktura gjør du det fordi du har takket ja til å motta det via nettbanken, og Vipps er bare en ny flate du mottar regningen i. Du kan selv velge om du vil betale den i nettbanken eller i Vipps.

Ved spørsmål om å kunne skru av/på eFaktura i Vipps-appen:

Banken er opptatt av å lytte til både kunder og vippsere, og alle innspill til vårt kundesenter gir underlag for justeringer og forbedringer i produktene våre. Etter lansering av regninger i Vipps har enkelte kunder gitt tilbakemelding om at de selv vil velge om de mottar eFaktura i appen. Det tenker Banken er smart og jobber derfor med en løsning som er like om hjørnet.

.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132