Flott innsats under Skåbu Fjellmaraton

Jonas Barlund vart nr 1 i halvmaraton menn - Klikk for stort bileteJonas Barlund vart nr 1 i halvmaraton menn Ida Aasne Sande Tilsette frå Nord-Fron kommune gjorde ein flott innsats under Skåbu Fjellmaraton 29. september i år.

Fysioterapeut Jonas Barlund vart nr. 1 i halvmaraton menn, i tillegg til at han vann klatretrøya for raskaste deltakar opp Kamfossen.

Hanne Ellingsen vart nr 1 i halvmaraton kvinner - Klikk for stort bileteHanne Ellingsen vart nr 1 i halvmaraton kvinner Ida Aasne Sande Turnus fysioterapeut Hanne Ellingsen vart nr. 1 i halvmaraton kvinner.

Gratulerer til begge to; artig vi har så spreke tilsette i vår kommune!

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132