Inspirasjonsdag for Gardsgründer 21. mars

Klikk for stort bilete Inspirasjonsdag for Gardsgründer går av stabelen 21. mars i Vågå.

Inspirasjonsdagen er en rekrutteringsarena for gardsgründerprogrammet, men det er også en glimrende dag å hente inspirasjon for alle som er interessert i – eller driver med landbruk og attåtnæring på gården.

Programmet gardsgründer er støttet av fylkesmannen, regionrådene i Nord-Gudbrandsdal og Midt-Gudbrandsdal, sparebanken Lom og Skjåk, Sparebank Gudbrandsdal,  samt Oppland Bondelag, Oppland bonde- og småbrukarlag.

Gardsgründer er et utviklingsprogram som er skreddersydd for gardbrukere som ønsker å utvikle attåtnæring på gården, det være seg mat, turisme, inn på tunet eller andre idéer. Programmet går over tre samlinger, og gårdene som er med jobber med idéen sin, markedet, kundene og forretningsplanen sin. I tillegg får de tilgang til et godt nettverk. Dette er 3. året vi kjører gardsgründer, og tilbakemeldingene har vært svært gode!

Her finn du meir informasjon om inspirasjonsdag for gardsgründer 21. mars.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132