Post fra Nord-Fron kommune

Nord-Fron kommune benytter nå kun digital utsendelse av post. I den anledning hentes adresser og hjemmelshavere til eiendommer via Folkeregisteret. Vi har i det siste opplevd å få en del post i retur pga feil i adresser. Dette må hver enkelt hjemmelshaver selv sørge for å få rettet opp i via Folkeregisteret.

Samtidig minner vi også om at det er viktig at alle lag og foreninger og bedrifter også oppdaterer sin informasjon i Brønnøysundregisteret. Vi ser at mange ikke har oppdatert med adresse, eller at det er feil kontaktperson, noe som gjør at lag og foreninger og bedrifter dermed ikke får post fra Nord-Fron kommune.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132