VA- Furusjøen - status pr. september 2019

Klikk for stort bileteUtbygginga av ledningsnettet er nå inne i avslutningsfasa. Hovedledningsnettet er lagt og trykkprøving pågår. Noen stikkledninger mangler fortsatt, men fullføres fortløpende utover høsten. Pumpestasjoner og trykkøkere er under montering flere steder og blir koblet til i løpet av høsten.

Oppatpynting av ledningstraseene pågår og flere strekninger er pynta og ferdigstilt. Høydebassenget er stort sett ferdig og blir tatt i bruk i høst/vinter.

Arbeid med vassverket er ikke påbegynt, men byggesøknad er snart klar for innsending.For de strekningene som er ferdigstilt med oppatpynting går det ut brev til berørte grunneiere med nødvendig informasjon i forhold til det som er gjort.

For de hyttene som skal ha vann og avløp vil dette bli klart til tilkobling i okt/nov 2019. For at tidsplanen skal holde er vi avhengig av at alle våre leverandører får sine delleveranser som planlagt og at videre framdrift går som planlagt. Hytteeierne får egne brev når vi vet konkret dato for når vi kan levere vann.

På grunn av at det gjenstår en del oppynting så kan værforholdene gjøre at noe arbeid må gjenstå til sommeren 2020.

Aktuelt frå kommunen

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132