25-års tjenestetid i Nord-Fron kommune

Foran fra venstre:Bente Davidhaugen, Solveig Anette Holten og Wenche Wahlquist Ovrum.Bak fra venstre:Hildegunn Klypen, Vigdis Harildstad, Ingeborg B. Nordli, Vanja Hagen, Sigrun Sande, Tone Myrvang og Gunn Olive Rønningen. (Nord-Fron kommune) - Klikk for stort bilete Den 15. mai var det en hyggelig markering for ansatte med 25-års tjenestetid i Nord-Fron kommune.

De ble hedret med blomster, gavekort, kake og kaffe av ledere, kommunalsjefer og administrasjonssjef.

Foran fra venstre: Bente Davidhaugen, Solveig Anette Holten og Wenche Wahlquist Ovrum.
Bak fra venstre: Hildegunn Klypen, Vigdis Harildstad, Ingeborg B. Nordli, Vanja Hagen, Sigrun Sande, Tone Myrvang og Gunn Olive Rønningen.

(Oddveig Helen Hagen hadde ikke anledning til å delta).

Publisert av Anne Grete Bakkene. Ansvarleg Inger M Slettmoen. Sist endra 18.05.2017 15:06

Åpningstider: Alle kvardagar kl.08:00 - 15:30. Organisasjonsnummer: 83 98 93 132