Anbudskonkurranse - Juridiske tjenester

Nord-Fron kommune er oppdragsgiver og innbyr med dette til åpen anbudskonkurranse i forbindelse med anskaffelse av en rammeavtale for juridiske tjenester.

Publisert av Kristin Dahlen. Sist endra 15.05.2017

Konkurransen er kunngjort på Doffin med referanse 2017-004617.

Link til nettsted (Mercell): http://permalink.mercell.com/68873051.aspx

Rammeavtalen skal ha en varighet på 2 år fra avtaleinngåelse med opsjon på forlenging 1 + 1 år.

Oppdragsgiver ønsker å etablere en rammeavtale med leverandør som kan tilby spisskompetanse innen juridiske tjenester for følgende rettsområder:

• Offentlige anskaffelser
  • Fast eiendoms rettsforhold
  • Avtale- og kontraktsrett
  • Erstatningsrett
  • Kommunalrett
  • Forvaltningsrett
  • Plan- og bygningsrett
  • Ekspropriasjon og skjønn

Rettsområdene rundt kraft og kraft relatert eiendomsskatt skal ikke være inkludert i avtalen.

Rammeavtalen skal omfatte juridiske tjenester i form av:

• Juridisk rådgivning som skriftlige betenkninger, løpende veiledning på telefon eller i møte, kvalitetssikring av arbeid oppdragsgiver selv har utformet
  • Bistand i forbindelse med forhandlinger og andre møter
  • Oppdrag som prosessfullmektige på vegne av oppdragsgiver

Uavhengig av denne konkurransen forutsettes det at kommunen kan benytte seg av fremtidig gratis juridisk bistand fra offentlige organer, og juridisk bistand som følger av medlemskap.

Åpningstider: Alle kvardagar kl.08:00 - 15:30. Organisasjonsnummer: 83 98 93 132