Bokskjørt-konkurranse for barna

Sigmund Ruset Sletten med Mette Hattestad frå Nord-Fron bibliotek (Nord-Fron kommune) - Klikk for stort bileteSigmund Ruset Sletten med Mette Hattestad frå Nord-Fron bibliotek (Nord-Fron kommune)

Då Sommertoget var på besøk,  var det 102 barn som telte barnebøker på Bokskjørtet til Mette på biblioteket. Stian Sandø frå NRK Super trekte vinnaren; Sigmund Ruset Sletten.

Han syntest det var stor stas å vinne, og rakk akkurat å hente premien før han skulle på flyet til England.

Gratulerer til Sigmund og takk til alle entusiastiske deltagarar !

Publisert av Anne Grete Bakkene. Ansvarleg Mette Hattestad. Sist endra 13.07.2017

Åpningstider: Alle kvardagar kl.08:00 - 15:30. Organisasjonsnummer: 83 98 93 132