Koronavirus i Nord-Fron

Bruk uterommet og naturen for trim og trening

Klikk for stort bileteDet er reduserte muligheter for trening når våre treningssenter og svømmeanlegg er stengt.  Vi anbefaler derfor våre innbyggere til å bruke den fine naturen og nærmiljøet vårt.

Frisk luft og bevegelse gjør godt.

Her finner du treningstips og styrkeøvelser du kan gjøre ute!

Vi har mange fine turområder og turstier i kommunen vår:

Du kan også prøve den forholdsvis nye orienteringsmuligheten "UsynligO" ved hjelp av en app og en mobiltelefon. Appen heter "UsynligO".  En enkel orienteringsaktivitet som passer både alene eller sammen med familien. Tormod Skilag har tilrettelagt for usynlige orienteringsposter i Vinstraområdet.

Turforslag og aktiviteter i regi DNT Gudbrandsdal er også en mulighet.

Ta gjerne tur i nytt område. Har du et favoritt-turmål?
Send oss bilde og fortell oss om en nærtur du er spesielt glad i - alle bidragene kommer på vår hjemmeside. Send til post@nord-fron.kommune.no