Detaljreguleringsplan for Midtstulen hytteområde - varsel om planstart

Det er varsla om oppstart av arbeid med detaljreguleringsplan for Midtstulen hytteområde på Sødorpfjellet. Området er vist som BF24 i kommuneplanens arealdel 2018-2029. Det er Sødorp sameige som er grunneigar og forslagsstillar. Planen vil  bli utarbeida og fremja som privat reguleringsplan.

Frist for merknader er 8.03.2020.

Formålet med planarbeidet er å leggje til rette for inntil 23 tomter for fritidsbustader med tilhøyrande infrastruktur. Planområdet er utvida noko mot vest i forhald til avgrensinga i kommuneplanen, for å kunne leggje til rette for felles lokal  avlaupshandtering.

Følgjande dokument er lagt ut:

Merknader, opplysningar eller spørsmål om det igangsette planarbeidet rettast til Sødorp sameige v/ Hanne Hvattum, Byrevegen 45 a, 2640 Vinstra, evt. på e-post til sodprsameige@gmail.com eller hhvattum@online.no.

Frist for å kome med merknader eller innspel er 8.03.2020. Alle merknader og innspel skal vere skriftlege og sendast på ei av dei ovannemnde adressene.

Hanne Kristine Risdal