Inviterer til tur og kaffe

Gåtur, kaffe og biteti - det er oppskriften Linda og Eli bruker når de inviterer til TunTreffen. "Vi skal ta tilbake hverdagen", sier de to.

Hver tirsdag fra 18. oktober kl 11.30 inviterer Linda Johansen og Eli Skjeggestad til gåtur og kaffe med biteti. Turen starter og slutter på Kvamstunet.

De to jobber avdeling for rus og psykisk helse i Nord-Fron, og er opptatt av å skape et lavterskeltilbud, som er åpent for alle i kommunen.

"Vi skal ta tilbake hverdagen, til slik den var før pandemien kom i mars 2020" sier Linda.

Hun forteller om at mange i vårt område har kjent på å være alene og isolert. Nå når samfunnet er åpnet igjen er det viktig å ha gode sosiale møteplasser, som alle kan delta på - uavhengig av hvilken form du er i.

"Vi kommer til å ha forskjellig lengde på turer, men det blir ingen topptur" sier Eli. Hun forteller at det blir mulig å gå både en lang og en kort runde, begge med Kvamstunet som utgangspunkt.

Etter gåtur blir det hyggelig prat rundt kaffekopp og litt biteti.

Tilbudet vil gå fra og med 18. oktober. og hver tirsdag fremover. Turstart er kl 11.30 fra Kvamstunet.