Plantebrett til Sundheim

Klikk for stort bileteAnne Berit Grasbakken (t.h.) fra Statsforvalteren i Innalandet delte ut plantebrett til Sundheim Bo- og Treningssenter.  Sundheim Bo- og Treningssenter mottok i dag plantebrett fra Inspirasjonskorpset hos Statsforvalteren i Innlandet.

Plantebrettet blir levert ut gratis til alle sykehjem i Innlandet. Måler er å spre livsgnist, planteglede og matglede som et symbol på håp om at vi nærmer Klikk for stort bileteBritt Karen Hagen og Therese Dahl tok imot plantebrettet på vegne av Sundheim Bo- og Treningssenter.  oss mer normale tider.

Brettet består av 24 planter, en plante-duk og litt gjødsel.

Inspirasjonskorpset er et mykt beredskapstiltak som henvender seg til eldre og til ansatte og frivillige i kommunene. Dette for å gi inspirasjon og faglig  påfyll slik at kommunen kan gi et enda bedre tjenestetilbud til sine innbyggere innen følgende temaer: matglede, kultur, fysisk aktivitet og relasjoner.

Det var Anne Berit Grasbakken fra Statsforvalteren som overleverte plantebrettet til Britt Karen Hagen og Therese Dahl fra langtidsavdelingen på Sundheim Bo- og Treningssenter i dag. Ordfører Rune Støstad var også til stede.

"Det er hyggelig at Statsforvalteren setter pris på kommunene på denne måten", sier Støstad.

"De ansatte fortjener all ros og oppmerksomhet de kan få. Nå får både beboere og ansatte et felles prosjekt de kan følge med på og snakke om, og etter hvert mye god og sunn grønn salat".