Snøtunge busker og tre langs vegar

Snøtunge tre og busker skapar problem for brøytebilar og andre vegfarande. (Nord-Fron kommune) - Klikk for stort bilete All snøen som har kome dei siste vekene har ført til mange snøtunge busker og tre. Når desse heng utover gjerde og delvis ut i - og over - mange vegar skapar det problem for dei som skal fram med kjøretøy på vegen.

Vi oppfordrar alle bebuarar om å fjerne/hogge ned snøtunge busker og tre på sin eigedom som er til hinder for brøyting og utrykningskjøretøy.

Publisert av Anne Grete Bakkene. Ansvarleg Svein Inge Nordlien. Sist endra 08.01.2018

Snøtunge busker og tre på kommunal grunn blir fjerna av Nord-Fron kommune der dei er til hinder for brøyting og annan trafikk.

Åpningstider: Alle kvardagar kl.08:00 - 15:30. Organisasjonsnummer: 83 98 93 132