Status – koronasmitte 22. november

Klikk for stort bileteHer får du situasjonsstatus for koronasmitte i Nord-Fron kommune pr. 22. november 2020.

Fire nye tilfeller

De fire som fikk igjen positiv prøve på korona søndag satt allered ei karantene. Prøvene fører til at ytterligere 17 går ut i karantene. Smitteveiene til disse tilfellene er kjente.

Oppfølging av smitteutbrudd ved Vinstra mottak

Kriseledelsen og kommuneoverlegen har jobbet gjennom hele helgen med situasjonen på Vinstra mottak. Det har vært god dialog med driver av mottaket, SANA.

Søndag kveld flyttes 19 av beboerne på mottaket med negativ koronatest til alternativ lokasjon. Dette gjøres for å sikre nok rom til de som skal gjennomføre isolasjonstid på Vinstra mottak.

SANA henter inn flere personressurser fra sentralt for å bistå i situasjonen med flytting av de 19. beboerne.

Skåbu oppvekst stengt frem til 30. november

Utifra smittesituasjonen blir Skåbu oppvekst stengt fom. mandag 23. november og ut uka. Informasjon fra skolen er sendt ut, og det blir digital fjernundervisning på elevene.