Nord-Fron kommune

Stolpejakten i Nord-Fron

Stolpejakten i Nord-Fron

15. juni 2021 kommer Stolpejakten til Nord-Fron!

Det er Tormod Skilag, Vinstra idrettslag, Kvam idrettslag, Ruste idrettslag og Skåbu Tverrbygda Espedalen idrettslag som samarbeider om prosjektet i Nord-Fron.

15. juni vil 50 stolper bli tilgjengelige, godt spredt i hele kommunen.

Følg Stolpejakten Nord-Fron sin Facebook-side

Last ned Stolpejakten-appen her: App store Google Play

Samarbeidsprosjektet mellom de fem idrettslagene er støttet av Nord-Fron kommune.

"Det var på tide at Stolpejakten kom til Nord-Fron", forteller Tone Kalstadstuen, leder i Tormod skilag, og en av ildsjelene i de fem idrettslagene som har jobbet med å få Stoplejakten til vår kommune siden høsten 2020. "Vi kan jo ikke være noe dårligere enn Sør-Fron. Snart er alle stolpene satt ut, og fra 15. juni håper vi at mange vil ta opp jakten på de" sier Kalstadstuen. 

Hva er Stolpejakten?

Stolpejakten går ut på å finne stolper sentralt plassert i kommunen. Stolpene kan registreres ved å laste ned en app på mobilen, slik at man kan scanne QR-koden som hver stolpe er utstyrt med.

Stolpejakten tar sikte på å legge til rette for å aktivisere både unge og gamle; inaktive, skoleelever, syklister, funksjonshemmede og rullestolbrukere – eller de som rett og slett ønsker å gjøre seg bedre kjent i sin kommune. 

Stolpejakten er en allmennyttig forening som skal bidra til økt fysisk aktivitet blant folk flest i hele landet. Stolpejakten er et gratis tilbud.