Tilbud ved Gudbrandsdal Krisesenter

Klikk for stort bileteKrisesentre over hele landet har opplevd mindre pågang under de strenge smitteverntiltakene, men har nå en økning i henvendelser i takt med den gradvise gjenåpningen av samfunnet. Dette gjelder også for Gudbrandsdal Krisesenter på Lillehammer, som understreker at det er trygt å oppsøke hjelp hos de.

Ved Gudbrandsdal Krisesenter er det i dag tilnærmet normal drift, men senteret følger strenge smitteverntiltak og råd og føringer fra FHI, kommuneoverlege, Fylkesmann og Bufdir. Det har vært normal drift i hele perioden, med et døgnåpent tilbud til voldsutsatte, og ingen har blitt avvist.

Det er utarbeidet gode, konkrete kartleggingsprosedyrer for mottak av nye brukere, og smittevernrutiner både i forhold til brukere og ansatte.

- Det skal være trygt å komme til krisesentret, vi følger alle anbefalte smitteverntiltak, og informasjon om dette er lagt ut på vår hjemmeside, opplyser Wenche Erlandsen, leder ved Gudbrandsdal Krisesenter.

Hva er et krisesenter?

Krisesenteret er et tilbud til deg som er utsatt for vold eller overgrep fra en partner, familie eller andre du har et nært forhold til. Du trenger ikke å være i akutt krise for å få hjelp på krisesenteret. Sentrene tilbyr beskyttelse, sikkerhet, råd og veiledning til kvinner, menn og barn.

Les mer om tilbud fra krisesenter på dinutvei.no.