Du er her:
Aktuelt frå kommunen


arrangerer dagstur til Oslo med forestillingen "Jacobsen, vær så god!" på Oslo Nye lørdag 25. mai 2019.

For påmelding, pris og fullstendig program

 

Inspirasjonsdag for Gardsgründer går av stabelen 21. mars i Vågå.Inspirasjonsdagen er en rekrutteringsarena for gardsgründerprogrammet, men det er også en glimrende dag å hente inspirasjon for alle som er interessert i – eller driver med landbruk og attåtnæring på gården.   Programmet gardsgründer er støttet av fylkesmannen, regionrådene i Nord-Gudbrandsdal og Midt-Gudbrandsdal, sparebanken Lom og Skjåk, Sparebank Gudbrandsdal,  samt Oppland Bondelag, Oppland bonde- og småbrukarlag.


Treng du SFO-plass frå skoleåret 2019/20?Påmeldingsfristen er 1. april. Sjå meir informasjon og link til søknadsskjema påhttps://www.nord-fron.kommune.no/tenester/barnehage-og-skole/sfo/


Nord-Fron kommune ved Utvalg for landbruks-, utmarks- og miljøsaker inviterer til temadag om tilleggsnæringer i landbruket den 28. mars 2019, kl. 10.00–15.00 på kommunehuset, kommunestyresalen 3. etg.Her kan du lese

 


Med hjemmel i «Lov om eigedomsskatt til kommunane» er liste over eiendomsskattetakster og utligna eiendomsskatt for skatteåret 2019 lagt ut til offentlig ettersyn på servicetorget i Nord-Fron kommune i tiden 28. februar til 12. april 2019.

 

 

Fredag var trillegruppa på Vinstra på besøk på Sundheim Bo og treningssenter til stor glede for alle som bor her.

Trillegruppa samles til sosialt samvær, fysisk aktivitet og integrering for mammaer og pappaer som ikke har noe særlig nettverk, og som vil stifte nytt bekjentskap.har årsmøte på kommunehuset torsdag 28. mars, kl. 19.30.

Vanlege årsmøtesaker. Vel møtt.


Nord-Fron kommune benytter nå kun digital utsendelse av post. I den anledning hentes adresser og hjemmelshavere til eiendommer via Folkeregisteret. Vi har i det siste opplevd å få en del post i retur pga feil i adresser. Dette må hver enkelt hjemmelshaver selv sørge for å få rettet opp i via Folkeregisteret.

Fann du det du leita etter?
Aktuelt frå kommunen

Nord-Fron kommune Nedregate 50 2640 Vinstra | post@nord-fron.kommune.no | Tlf 61 21 61 00 | Faks 61 21 61 01
 

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30 
                                           

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132

Webredaktør: Anita W Heggestuen |Følg oss på Twitter | Følg oss på Facebook

Nord-Fron kommune | Midt i Peer Gynts rike