Du er her:

Digital utsendelse av post

Nord-Fron kommune sender nå post digitalt til alle virksomheter og privatpersoner. Dette er i tråd med regjeringens digitaliseringsprogram om digital kommunikasjon som førstevalg i samhandlingen mellom det offentlige, innbyggere og næringsliv.

Posten vil bli distribuert til mottakerens meldingsboks i Altinn og til innbyggeres valgte postkasse hos Digipost eller eBoks innen fem minutter etter utsendelse fra kommunen.

Innbyggere

Innbyggere oppfordres til å oppdatere Kontaktregisteret. Dette er tilgjengelig på http://www.norge.no. Innbyggerne vil da bli varslet via sms og e-post om at dokumentet kan leses i den valgte postkassen. Her kan du også reservere deg fra digital post, men vi oppfordrer å opprette digital postkasse for sikker og rask postgang med kommunen og det offentlige.   

Brev som leveres i meldingsboksen i Altinn vil bli skrevet ut og sendt i posten dersom det er uåpnet etter 2 virkedager. Brev som er levert digital postkasse er levert innbygger og vil ikke bli ettersendt i posten. Det varsles både på sms og epost at det har kommet digitalt post.

Virksomheter

Virksomheter kan lese dokumentet elektronisk i Min meldingsboks på https://www.altinn.no via rollen Post/arkiv. Informasjon om roller og tilgangsstyring ligger under Profiler, roller og rettigheter i Altinn. Varsel sendes til registrert sms eller e-postadresse.

Dokument som ikke er åpnet i Altinn innen 2 virkedager etter at det er tilgjengelig i meldingsboksen, blir skrevet ut og sendt via Posten.

Digitalt førstevalg – veien til raskere, enklere og sikrere samhandling med Nord-Fron kommune. Spørsmål kan stilles til prosjektleder Trygve Isum. Mer informasjon finner du på KS SvarUt.

Fann du det du leita etter?
Nyhende

Nord-Fron kommune Nedregate 50 2640 Vinstra | post@nord-fron.kommune.no | Tlf 61 21 61 00 | Faks 61 21 61 01
 

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30 
                                           

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132

Webredaktør: Anita W Heggestuen |Følg oss på Twitter | Følg oss på Facebook

Nord-Fron kommune | Midt i Peer Gynts rike