Du er her:

Utbygging av vann- og avløpsnett på Kvamsfjellet - orientering

Frå Kvamsvika - Klikk for stort bilete Gry Aaseth Kommunestyret vedtok på møte den 27/6 å bygge ut vann- og avløpsnett i området Vålåsjøen, Furusjøen, Siltjønnlia og fram mot Bjørgebu. Utbyggingen vil foregå som planlagt og det er ikke vedtatt endringer utover det som er utsendt og orientert om tidligere. 

Det er avgjort at det er Stian Brenden Maskinservice AS som skal utføre den første delen av anlegget som omfatter alt ledningsnett og kloakkpumpestasjoner i området. Oppstart er fastsatt til 1 september 2017 og det er beregnet to års byggetid.

Det er beregnet at anlegget kan tas i bruk like etter at det er ferdigstilt. Nærmere informasjon om dette kommer senere.

Entreprenøren vil i forkant av graving inn til de forskjellige hyttene, ta kontakt med hver enkelt hytteeier som skal tilkobles slik at det kan gjøres avtale om eksakte traseer inn mot hyttene.

Inntil videre ber vi hytteeierne om ikke å ta kontakt med entreprenøren. Entreprenøren vil nå starte detaljprosjektering av anlegget og gjøre seg kjent i området utover høsten, og vil ta kontakt med hver enkelt hytteeier/tomteeier før oppstart.

I forbindelse med at ledningsnettet nå blir utbygget er det planlagt nedlagt trekkerør til fiber, sammen ved stikkledning for vann- og avløp inn til hver hytte som skal tilkobles. Inntil videre er det noe usikkert hvem som kan bli leverandør av bredbåndstjenester.

Senere i høst blir det sendt ut faktura på første del av innbetalingen for dem som skal delta og sammen med dette kommer også underskrevet avtale i retur.

 

Publisert av Anne Grete Bakkene. Ansvarleg Bjørn Bjørke. Sist endra 11.08.2017 13:17
Fann du det du leita etter?
Nyhende

Nord-Fron kommune Nedregate 50 2640 Vinstra | post@nord-fron.kommune.no | Tlf 61 21 61 00 | Faks 61 21 61 01

Åpningstider: Alle kvardagar kl.08:00 - 15:30. Organisasjonsnummer: 83 98 93 132

Webredaktør: Anita W Heggestuen |Følg oss på Twitter | Følg oss på Facebook

Nord-Fron kommune | Midt i Peer Gynts rike

Login for redigering