Nord-Fron kommune

Til fritidsinnbyggere i Nord-Fron kommune

Til fritidsinnbyggere i Nord-Fron kommune

Kjære fritidsinnbygger i Nord-Fron.

Vi ser fram til at vi igjen kan ønske alle dere velkommen tilbake til hytta eller fritidsboligen. Den dagen har vi fått kontroll på koronaviruset. Det er noe vi alle ser fram til.

Klikk for stort bileteOrdfører i Nord-Fron, Rune StøstadPåsken er en fin tid i Gudbrandsdalen. For oss betyr det mye folk, liv og røre. Det betyr også avslappende og fine dager i både by, bygd og fjell. Vi forstår at mange av dere ville ha vært her sammen med oss. Og vi vet at dere elsker våre fjell og vår natur like mye som vi selv gjør. Dere er våre beste ambassadører. Vi kommer også til å savne dere. I skiløypa. På butikken.

Koronaviruset har skapt en ekstraordinær situasjon i vår kommune. Det har vært ekstra krevende for vårt helseapparat. Våre helter innen helse og omsorg jobber på spreng – de gjør en formidabel innsats. De står i første linje og sørger for å hjelpe både eldre, sjuke og de som blir ramma av koronaviruset. Og det aller meste handler nå om å løse denne kritiske situasjonen.

Noen har stilt spørsmål ved hytteforbudet for de som ikke bor i kommunen. Vi har forsøkt å svare så godt vi klarer. Jeg vil benytte anledningen til å takke dere alle for den forståelsen dere har vist oss i denne situasjonen.

Nå venter vi alle på at Norge skal få kontroll på koronaviruset. Da vil folka i vårt helseapparat stå klare til å hjelpe alle innbyggere når behovet melder seg. Både fastboende og dere som bor sammen med oss deler av året.

Nord-Fron skal være en kommune som ønsker fritidsinnbyggere velkommen. Uten dere hadde vår kommune og vårt tilbud vært fattigere.

Neste påske håper vi det igjen skal være lys i hyttevinduene i Gudbrandsdalen. Det gleder vi oss til!

Jeg benytter anledningen til å ønske dere alle sammen en riktig god påske.

Rune Støstad
Ordfører i Nord-Fron