Fylkeskommunen støttar Vinstra inn i framtida

Fylkesutvalet bidreg med 1,5 mill kroner til planlegging av framtida til Lillehammer og Vinstra.

Dette vart vedteke i fylkesutvalet 6. september. Fylkeskommunen er ein aktiv medspelar i begge byutviklingsprosjekta og er representert i styringsgrupper for desse.

Ordførar - og leiar for styringsgruppa til Vinstra 2046 - Rune Støstad seier dette om løyvinga:

Eg er glad for at Oppland Fylkeskommune støttar prosjektet på denne måten. Her står vi som kommune, regionale myndigheiter og næringsliv saman om å utvikle framtidas Vinstra. No håpar eg at alle innbyggarane også engasjerer seg, fyrste anledning blir på eit ope møte den 21.09.

Her finn du meir informasjon frå Oppland fylkeskommune.

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132