Rapport fra studietur

Torgprosjektet i Bø er et fellesprosjekt der både handelsforeningen og frivillige organisasjoner har blitt aktive brukere av torget.  (Nord-Fron kommune) - Klikk for stort bilete Håkon Hermansson Prosjektgruppa for Vinstra 2046 gjennomførte 26-28. oktober en studietur til Kongsberg, Bø, Seljord, Rjukan og Notodden som en del av kartleggingsfasen i prosjektet. Byene/tettstedene var valgt ut på bakgrunn av at de ble vurdert å ha en eller flere utfordringer som var sammenlignbare med Vinstra, eller hadde gjort byutviklingsgrep med overføringsverdi. Rapporten (PDF, 2 MB) oppsummerer de viktigste læringspunktene fra turen.

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132