Skal vi være by må det bli på våre egne premisser

«Vi må være i stand til å se bygdesamfunn som noe annet enn mangel på urbane kvaliteter,» skriver Ola Sendestad i Arkitektnytt 20. oktober. «Bygd kan heller ikke analyseres som om det var by. […] Norske bygdesamfunn står ovenfor mange unike utfordringer og de står ovenfor mange av de samme utfordringene som byer og tettsteder, men med helt andre utgangspunkt. […] I ei bygd kan gårdene og frivilligheten være vel så viktige aktører for å forstå hvordan folk lever sammen, og hva man har å bygge videre på. I hvor mange stedsanalyser har urbanister konkludert med at det mangler sosiale møteplasser? Jeg tror ikke de vet hvor de skal lete.»

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132