Du er her:

Kreftkontakter

Kreftkontakter Anne Tove Krok Lien og Kirsten Dahl - Klikk for stort bilete

 

 

Hjemmetjenesten, ved avdeling hjemmesykepleie, har 2 kreftkontakter som kan kontaktes ved behov. Det er Anne Tove Krok Lien og Kirsten Dahl.

De er utdanna sykepleiere og arbeider til daglig i hjemmesykepleien med tilholdssted på Sundheim. De kan kontaktes via hjemmesykepleien på Sundheim tlf. 61 21 64 00.

De har fungert som kreftkontakter i mange år. De er årlig på kurs i regi av Kreftforeningen og har mye erfaring i arbeidet. De brenner for saken og jobber i store stillinger i hjemmesykepleien.

Sykehuset og legekontoret er godt kjent med dem som kreftkontakter. Sykehus og legekontor tar direkte kontakt via hjemmesykepleien eller gjør avtaler med avdelingsleder i hjemmesykepleien slik at kreftkontaktene kan ta kontakt med aktuelle brukere ved første anledning.

Kreftrammede i kommunen kan også selv ta kontakt via hjemmesykepleien.

Du kan kontakte kreftkontaktene selv om du ikke trenger hjemmesykepleie.

Kreftkontaktene tar hjembesøk, har samtaler, bistår med råd og veiledning, praktiske oppgaver, medisiner etc. De er også forlenga arm inn til hjemmesykepleien hvis hjelpebehovet er omfattende og det er behov for mye bistand i hjemmet.

De jobber til daglig som sykepleiere i hjemmesykepleien, men ved behov frikjøpes de fra ordinært arbeid for å bistå kreftpasienter / deres pårørende.

Fann du det du leita etter?

Nord-Fron kommune Nedregate 50 2640 Vinstra | post@nord-fron.kommune.no | Tlf 61 21 61 00 | Faks 61 21 61 01
 

Åpningstider: Kommunehuset - alle kvardagar kl.08:00-15:30 | Sentralbord/servicetorg - alle kvardagar kl.09:00-14:30 
                                           

Organisasjonsnummer: 83 98 93 132

Webredaktør: Anita W Heggestuen |Følg oss på Twitter | Følg oss på Facebook

Nord-Fron kommune | Midt i Peer Gynts rike