Aktuelt

22. og 23. juni tek Midt-Gudbrandsdal renovasjonsselskap (MGR) imot landbruksplast på Kverndokka (Tverrbygda).

Kulturprisen for Nord-Fron kommune for 2020 blir delt ut til Henry Eggen på Høgfjellskonserten ved Rondane søndag 8. august 2021 kl 13.00. Innbyggere i Nord-Fron får rabatt på billett til konserten.

Frå 30. august 2021 blir legevaktsordninga Fronsvakta avvikla, og drift av legevakt blir overført til Lillehammer interkommunale legevakt.

I Nord-Fron kommune har vi følgende legat det kan deles ut midler fra i 2021:
- Grosberg og Skådens legat.

Lørdag 19. juni starter sommerskolen med overnattingstur til Fagerhøy, og informasjon til alle som skal delta er sendt ut. Programmet videre er skateskole, fotballskole, riding, rafting, Kompani Farmen og fjelltur. Alle som har meldt seg på har fått plass på ønskene sine, og etter hvert kommer det praktisk informasjon på e-post til foresatte.

15. juni 2021 kommer Stolpejakten til Nord-Fron!

Elvekanten Aktivitetshus arrangerer i august ungdomscamp for ungdom i alderen 13-20 år.

Vaksineringsteamet i Nord-Fron får flere henvendelser fra innbyggere som ønsker å flytte tidspunkt for vaksine pga. ferie. Vi kommer derfor med en viktig påminnelse for alle som har takket ja til vaksine.

Sundheim Bo- og Treningssenter mottok i dag plantebrett fra Inspirasjonskorpset hos Statsforvalteren i Innlandet.

Pårørende er både til vanlig, men særlig nå, en stor og viktig ressurs. Mange pårørende er i en krevende situasjon nå, både med tanke på omsorgsoppgaver og bekymring for sine nærmeste.