Koronavirus i Nord-Fron

Aktuelt

Kommunestyret vedtok i sak 018/20 den 14.04.2020 Bevillingsreglement og retningsliner for kontroll med salgs- og skjenkebevillinger.
Reglement og retningsliner gjeld frå 5. mai 2020.

No kan du søke elevplass i Fron kulturskole digitalt!  Søknadsfrist er 1. juni 2020.

Nord-Fron kommune ber om at alle innbyggere sjekker private stikkrenner og sluk, slik at de er åpne i forbindelse med vårløsningen.

Lørdag 25. april var det 80 år siden Kvam ble invadert av tyskerne under 2. verdenskrig. Dette ble markert på Kvam i dag av vennegruppa til Gudbrandsdal krigsminnesamling i samarbeid med Nord-Fron kommune.

Mandag 20. april åpner barnehagene i Nord-Fron. I denne artikkelen finner du informasjon fra Utdanningsdirektoratet til barnehageforeldre som kan være nyttig å lese gjennom i forkant. Nederst finner du lenke til informasjon på andre språk.

Regjeringen foreslår at foretak som har minst 30 prosent omsetningsfall som følge av virusutbruddet, får kompensasjon fra staten. Størrelsen på kompensasjonen vil avhenge av hvor mye omsetningen har falt, størrelsen på foretakets uunngåelige faste kostnader og hvorvidt foretaket er pålagt å stenge av staten. Les mer

No er det lansert eit felles søknadsskjema for alle byggetillatelser i Nord-Fron kommune! Skjemaet rettleiar den som søker og gjev korrekte spørsmål ut ifrå kva den som søker vil bygge.

Nord- Fron Bibliotek fortsetter med take - away utlån! Du kan nå låne bøker og lydbøker på Nord-Fron Bibliotek.

Etter avtale med Norsk Grønnkraft orienterer Nord-Fron kommune om at utbyggingen av Hinøgla kraftverk nå påstartes.