Aktuelt

Alle tekniske anlegg er nå satt i drift og de som har fått trykktesta sine ledninger og koblet seg til anlegget har nå vann i krana. Alle de det gjelder har fått SMS med nødvendig informasjon.

Det vil fra 01.01.2020 bli endringer i eiendomsskatten i Nord-Fron kommune.

Kommunane i Oppland, skal ikkje lenger ha ansvaret for gjennomføring av TT-ordninga frå 01.01.2020.

BUA Vinstra søkte SparebankstiftelsenDNB om prosjektmidlar for å gjennomføre kurs i vinteraktivitetar for barn.

Har du fått invitasjon til å delta i Drikkevannsstudien?

Går du utan refleks i mørket vil ein bilist i 50 km/t kun ha 2 sekund på å sjå deg. Brukar du refleks har bilisten 10 sekund til rådigheit.

Mandag 28. oktober starter en landsdekkende arbeidsuke med fokus på egenberedskap.

Nord-Fron kommune si heimeside kjem i ny og forbetra utgåve frå 15. oktober 2019.

Årets influensavaksine er kome.

Eit samla utval for helse-, oppvekst og kultursaker i Nord-Fron kommune går inn for at kulturprisen 2019 skal gå til Jim Wilhelmsen for aktivt kulturarbeid over lang tid.