Nord-Fron kommune

Aktuelt

Det er reduserte muligheter for trening når våre treningssenter og svømmeanlegg er stengt.  Vi anbefaler derfor våre innbyggere til å bruke den fine naturen og nærmiljøet vårt.

 Kommunestyret vedtok i sak 018/20 den 14.04.2020 Bevillingsreglement og retningsliner for kontroll med salgs- og skjenkebevillinger.
Reglement og retningsliner gjeld frå 5. mai 2020.

 

 

Mandag 20. april åpner barnehagene i Nord-Fron. I denne artikkelen finner du informasjon fra Utdanningsdirektoratet til barnehageforeldre som kan være nyttig å lese gjennom i forkant. Nederst finner du lenke til informasjon på andre språk. 

No er det lansert eit felles søknadsskjema for alle byggetillatelser i Nord-Fron kommune! Skjemaet rettleiar den som søker og gjev korrekte spørsmål ut ifrå kva den som søker vil bygge.

 Vårt driftspersonale på avløpsanlegg har et sterk oppfordring til alle innbyggere i kommunen. 

 Vi har alle et felles ansvar for å hindre spredning av koronasmitten. I denne artikkelen finner du hygieneråd som vil være veldig viktige i å forebygge at sykdommen sprer seg. 

Mange barn og unge har spørsmål om koronavirus.

I YouTube-filmen: https://youtu.be/v1W249tl1vA får du svar på spørsmål Hermine (13) stiller Helen (lege i Helsedirektoratet).

Filmen gir også informasjon som det er viktig at voksne vet.

Kommunevåpenet til Nord-Fron kommune

 Nord-Fron kommune fått nytt kommunenummer: 3436. 

Frå 01.01.2020 er fylka Oppland og Hedmark slått saman til Innlandet fylke (fylkesnummer 34) og dette er bakgrunn for nytt kommunenummer.

 

Alle tekniske anlegg er nå satt i drift og de som har fått trykktesta sine ledninger og koblet seg til anlegget har nå vann i krana. Alle de det gjelder har fått SMS med nødvendig informasjon.

Det vil fra 01.01.2020 bli endringer i eiendomsskatten i Nord-Fron kommune.