Nord-Fron kommune

Aktuelt

Nord-Fron kommune ved Fysioterapitenesta søker frivillige instruktører til helsefremmende og forebyggende treningsgrupper for seniorer.

Rødt nivå ved Sødorp skole, endringer i besøkskrav på Sundheim og oppdatert vaksineinfo - se status på koronasmitte i Nord-Fron kommune!

Vi mottar mange spørsmål om hvordan innbyggere kan få 3. dose med koronavaksine. 

Regjeringen annonserte mandag kveld nye nasjonale smitteverntiltak. Hensikten med tiltakene er å ikke overbelaste helse- og omsorgstjenesten og beskytte kritiske samfunnsfunksjoner. De nasjonale tiltakene gir også lokale følger for Nord-Fron kommune.

Regjeringen har besluttet å innføre en rekke nasjonale smitteverntiltak for å få ned belastningen på helse- og omsorgstjenesten, og forsinke og begrense spredningen av omikron. Det er ingen lokale tiltak i Nord-Fron per i dag. Alle tiltakene trer i kraft natt til torsdag 9. desember

Tiltakene baserer seg på råd fra Helsedirektoratet og Folkehelseinstituttet.

Har du en bedrift innen lokalmatproduksjon, turisme, Inn på Tunet eller annen næring tilknyttet landbruket? Da er Gardsgründer-programmet kanskje noe for deg. 

Nord-Fron kommune går over til ny løsning for utsending av faktura og purringer.

Grunnet stor pågang på gratis selvtester som hentes på servicetorget,  blir det nå gjort prioriteringer for hvem som skal få disse utdelt. Dette skjer etter kriterier oppgitt fra Helsedirektoratet. 

I normal hverdag med økt beredskap skal våre innbyggere nå både hurtigteste og eventuelt smittespore seg selv. 

Ved positiv hurtigtest skal den bekreftest med PCR-test.

Bestilling av PCR-testing på Legekontoret kan gjøres mellom 08.30 og 11.45 på telefon (61216300).

Har du vassmålar? No er det på tide å lese av målarstand!  
Men korleis fungerar avlesing og innmelding av målarstand?