Aktuelt

Alle som skal til vaksinering fra og med torsdag 12. august skal parkere på øversida av Vinstrahallen.

Søndag vart Nord-Fron kommune sin kulturpris for 2020 delt ut til Henry Eggen under høgfjellskonserten "Ved Rondane".

Denne uken sender Valgdirektoratet ut 3,5 millioner digitale valgkort. - Dette markerer starten på valget, sier direktør Bjørn Berg.

Fra den 10. august er det mulig å forhåndsstemme til årets stortingsvalg i alle landets kommuner. Før den tid sender Valgdirektoratet ut valgkort til alle som kan stemme.

Takka du nei til vaksine, men har ombestemt deg? Ta kontakt for å få vaksinetid.

Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu kommune ønsker å kartlegge og utarbeide en felles plan for friluftslivets ferdselsårer i Midt-Gudbrandsdalen. Kommunene i Midt-Gudbrandsdal ønsker å lage en felles plattform hvor det er enkelt å finne og navigere seg til disse friluftsområdene.

Nå trenger vi innspill fra innbyggerne!

Dei førebelse satsane for regionale miljøtilskott for jordbruket er nå fastsett.

Under tirsdagens kommunestyremøte fikk to nye bedrifter i Nord-Fron bevis på at de er sertifiserte som Miljøfyrtårn.

Sommer, sol og sang - onsdag 23. juni var det storstilt sommerfest for ansatte og beboere på Sundheim! Og Tore Halvorsen fikk stemninga i taket med sine kjente sanger.

15. juni 2021 kommer Stolpejakten til Nord-Fron!

Sundheim Bo- og Treningssenter mottok i dag plantebrett fra Inspirasjonskorpset hos Statsforvalteren i Innlandet.