Nord-Fron, Sør-Fron og Ringebu kommune tilbyr fritidsstipend til barn og unge.

Laila Fjellseth frå Frivilligsentralen og biblioteksjef Marianne Bøe Jervell

Treng du hjelp til å bli ein digital deltakar i samfunnet?

På biblioteket kan du no få hjelp av frivillige til å bli meir digital.

På den kommunale kulturkvelden mottok Oddvar Iversen Nord-Fron kommune sin Kulturpris for 2022 for aktivt kulturarbeid over lang tid.  Det vart ved tildelinga spesielt lagt vekt på Oddvar Iversen sitt store engasjement for korpsbevegelsen i Kvam.

Det var ein rørt og glad prismottakar som fekk overrakt prisen av ordførar Anne-Marie Olstad.

Tallkolloner på regneark

Tirsdag la kommunedirektør Arne Sandbu frem sitt forslag til budsjett for 2023 og økonomiplan frem til 2026 for et utvidet formannskap. «Budsjettet for planperioden 2023 – 2026 viderefører driftsnivået. I tillegg styrkes sektor helse med nærmere 7 millioner, fordelt på flere tiltak i vårt forslag» sier Sandbu.

Nytt kurs for instruktører holdes den 22., 23., og 29. november. Du vil bli en del av et team som deler på å lede gruppen.

Her finner du mer informasjon og kontaktinformasjon om kurs for Sterk og Stødig-instruktører.  (PDF, 236 kB)

Det er mogeleg for abonnentar på kommunal vannforsyning med vannmålar å lese av vannmålaren sin via SMS, på nett, eller med avlesningskort.

Regionrådet for Midt-Gudbrandsdal sender i disse dager ut SMS om fiberutbygging trinn 3 til aktuelle husstander.

Vi minner om at Influensavaksine blir anbefalt for alle personer over 65 år, alle barn og voksne med enkelte kroniske sykdommer og gravide.

Apotekene på Vinstra tilbyr influensavaksinering. Her finner du mer informasjon og online påmelding:

Apotek 1 Vinstra  evt ring på tlf 61292910

Vitus Apotek på Vinstra  evt. ring på tlf  61293444

Sundheims venner arrangerte torsdag 13.10 høstfest for beboerne på institusjon og i tilhørende omsorgsboliger.

Kommunestyret vedtok nye priser for renovasjon 2022 i møte 14.12.2021, men på grunn av tilrettelegging av programvare har det frem til nå blitt benyttet 2021 priser ved fakturering.

Tilbakemelding